Número d'habitacions
Serveis

Apartaments al Centre Ciutat de Girona

Apartaments al Centre de Girona per estades curtes

Girona és la ciutat dels rius, dels enamorats del Barri Vell, de la festa de les flors Temps de Flors i ciutat de festivals com Strenes, Temporada Alta o Black Music Festival. També és una ciutat amb molta vida i activitats, passar uns dies en aquesta petita ciutat seran suficients per enamorarte, sobretot allotjant-te al centre de la ciutat per estar a la vora de tot.

A mig camí entre el Mercat del Lleó i el Call Jueu o la Catedral de Santa Maria trobaràs aquesta sel.lecció d'apartaments amb vistes al riu Onyar, tranquils ideals per a parelles o amplis i cèntrics vora l'auditori i Palau de Congressos.

Ciutat famosa per les seves escenes a la sèrie Game of Thrones, alguns dels punts que no es poden deixar de veure són la Catedral de Santa Maria i la seva magnífica escalinata i la seva famosa i impressionant nau única, el Museu del Cinema, la Casa Masó, el barri Jueu i el seu preciós jardí, els Banys Àrabs o la basílica de Sant Feliu. Vine i descobreix les llegendes de la Girona medieval, els seus restaurants i gaudeix de les Vies Verdes que et portaran a pobles i platges fantàstiques!

Girona és una petita ciutat capital de província que manté viu el seu esperit de poble. Està perfectament unida a les principals vies ferroviàries del país així com una extensa xarxa de carreteres per anar a França, Barcelona o la Costa Brava. També disposa d'una de les principals estacions de tren i AVE de Catalunya que enllaça amb totes les línies, i un bon transport públic que ens permetrà moure'ns fàcilment per la ciutat si no disposem de cotxe. Tot i això, Girona és una ciutat de passeig fàcil i es pot arribar a peu a tot arreu des del centre històric. Aquesta sel.lecció d'apartaments es troben situats al centre de la ciutat: