Número d'habitacions
Serveis

Apartaments al Centre Ciutat de Girona

Girona és la ciutat dels rius, dels enamorats del Barri Vell, de la festa de les flors Temps de Flors i ciutat de festivals com Strenes, Temporada Alta o Black Music Festival. També és una ciutat amb molta vida i activitats, passar uns dies en aquesta petita ciutat seran suficients per enamorarte, sobretot allotjant-te al centre de la ciutat per estar a la vora de tot.

A mig camí entre el Mercat del Lleó i el Call Jueu o la Catedral de Santa Maria trobaràs aquesta sel.lecció d'apartaments amb vistes al riu Onyar, tranquils ideals per a parelles o amplis i cèntrics vora l'auditori i Palau de Congressos.

Ciutat famosa per les seves escenes a la sèrie Game of Thrones, alguns dels punts que no es poden deixar de veure són la Catedral de Santa Maria i la seva magnífica escalinata i la seva famosa i impressionant nau única, el Museu del Cinema, la Casa Masó, el barri Jueu i el seu preciós jardí, els Banys Àrabs o la basílica de Sant Feliu. Vine i descobreix les llegendes de la Girona medieval, els seus restaurants i gaudeix de les Vies Verdes que et portaran a pobles i platges fantàstiques!

Girona és una petita ciutat capital de província que manté viu el seu esperit de poble. Està perfectament unida a les principals vies ferroviàries del país així com una extensa xarxa de carreteres per anar a França, Barcelona o la Costa Brava. També disposa d'una de les principals estacions de tren i AVE de Catalunya que enllaça amb totes les línies, i un bon transport públic que ens permetrà moure'ns fàcilment per la ciutat si no disposem de cotxe. Tot i això, Girona és una ciutat de passeig fàcil i es pot arribar a peu a tot arreu des del centre històric.

Busques un apartament en concret? Mira les nostres dreçeres!