Número d'habitacions
Serveis

Apartaments amb parking Barri Vell Girona

Apartaments de sostres alts, ascensor, claror, tranquilitat, terres de parquet... Els apartaments Girorooms Barri Vell amb opció de parking són ideals per gaudir us dies de la Girona Antiga!

Coneixes el Barri Vell de Girona? És un dels punts turístics més importants d'Europa, comptant amb elements monumentals únics al continent com el Call Jueu. Es troba delimitat per l'anomenat Passeig de la Muralla i entre els monuments més visitats destaquen la Catedral de Girona que és la més ampla del món en estil gòtic, la Basílica de Sant Feliu o el Museu de Sant Pere de Galligants. Coneguda com la ciutat dels 4 rius Girona és famosa per les seves llegendes i tradicions, com la divertida del Cul de la lleona.

A dues passes del Barri Vell de Girona podreu contemplar les famoses i colorides Cases de l'Onyar, a través del Pont de Ferro o de les Peixeteries Velles -construït per Eiffel- o el Pont de Pedra. Al Pont de Pedra trobareu a més la parada principal del Tren turístic de Girona, que fa la ruta ideal per descobrir el nucli antic de la ciutat. Al pont, tot esperant el trenet, trobareu de ben segur l'enclau ideal on podreu inmortalitzar una preciosa postal com a record de la vostra visita.