Blanes és una ciutat moderna, dinàmica i acollidora que ofereix una gran quantitat d'opcions per a gaudir tot l'any d'unes fantàstiques vacances. Un dels principals punts d'atracció de la ciutat són els jardins de Marimurtra, amb més de 3.000 espècies provinents de cinc continents, i el Pinya de Rosa, amb una interessant col·lecció de cactus. 

Les platges i cales que defineixen el perfil de la ciutat, juntament amb la gastronomia típica i les nombroses edificacions i monuments que conserva el casc antic de la vila, com per exemple, l'església de Santa Maria, la font Gòtica o el castell de Sant Joan, la converteixen en un lloc ple d'encant, on es combinen a la perfecció tradició i modernitat. 

Aquesta població marinera també és coneguda pel famós Concurs Internacional de Focs Artificials, que es celebra en el marc de la Festa Major local i és un dels concursos amb més renom de tot el Mediterrani.

Consulta la nostra selecció d'apartaments, ideals per a grups i famílies i situats en ple centre o amb vistes al mar. Contacta'ns si tens qualsevol pregunta, estarem encantats d'ajudar-te!