Número d'habitacions
Serveis

Apartaments turístics per families a Girona

Gaudeix dels encants de Girona ideals per viatjar amb la teva família!

Allotja't al Barri Vell o al centre turístic de la ciutat. Et mostrem una selecció d'apartaments fins a 5 habitacions i amb capacitat des de 4 persones fins a 12 persones, no t'ho pensis més i beneficia't dels nostres preus per persona i nit!

Molt millor que un hotel: Redueix despeses i guanya en tranquilitat!

Tots els allotjaments a Girona estan totalment equipats, amb roba de llit, tovalloles, Pack de benvinguda (amb sabó, xampú i raspall de dents) i connexió Wi-fi a totes les zones. Compra els teus propis productes Km 0 i al Mercat, cuina els teus àpats i menja quan vulguis: als nostres apartaments familiars tu decideixes els teus horaris!

Viatges amb nadons i nens petits? Fer la migdiada, canviar un bolquer o cuinar amb els teus tuppers les seves papilles ja no serà un problema, els pots portar congelats i descongelar-los el dia abans o cuinar-los amb els nostres electrodomèstics, rentar els biberons amb el teu fregall i aparcar el cotxet a casa. Amb els nostres apartaments no estaras lligat d'horaris per esmorzar ni limitat de menús, mira la televisió abans d'anar a dormir o escolta música mentres fas el llit, tu decideixes!

Amb els apartaments Girorooms viu noves experiències! La Costa Brava a només 30 kms i Barcelona a 100kms, Figueres, cadaqués, Besalú i molt més! I si el que vols és organitzar el teu viatge abans de l'arribada contacta'ns per a més informació de les nostres visites guiades, excursions, festivals... Som-hi?