Número d'habitacions
Serveis

Apartaments Ciclistes Girona

Girona Apartaments de Cicloturisme

La ciutat de Girona forma part de la marca DTE (Destinació de Turisme Esportiu) que posiciona a Girona com a destinació turística ideal per a esportiste. Els nostres apartaments Girorooms s'adapten a les necessitats dels professionals que busquen dur a terme els seus entrenaments i millorar el seu rendiment tècnic i físic. Ryder Hesjedal, Sam Bewley, Luke Durbridge, David Millar ... Ho saben bé: Girona és un dels millors destinacions per a ciclistes. I si estàs en aquesta pàgina és que tu també ho saps .. I és cert! però no volem veure't perdut, volem que quan arribis, et sentis segur @ i disposats a gaudir de la teva estada. No dubtis a contactar-nos si vols que t'informem sobre els serveis per a ciclistes que pots trobar a la ciutat!

El Gironès és una regió amb un passat i patrimoni cultural: vestigis de la prehistòria al costat de vinyes, volcans, llacs i santuaris mil·lenaris, muralles i calçades romanes, pobles medievals ... La nostra gastronomia i vins DO són d'una excel·lent qualitat, allotja't amb Girorooms i gaudeix-ne!

No et perdis ... Secrets amagats a la natura

Productes locals, petites esglésies romàniques amagades al mig del no res, empremtes d'homes del passat, petits pobles sense automòbils o el temps s'atura, o ciutats històriques amb botigues i museus amb encant. Veu de compres o relaxa't al Barri Vell de Girona amb una cervesa sense alcohol, totes les opcions són bones i ben a prop del teu allotjament a Girona!