Gestoria Immobiliària a Platja d'Aro - Girona Gestoria Immobiliària a Platja d'Aro - Girona

Reserva online allotjaments a Girona

CONDICIONS DE RESERVA

1. Procés d'entrada i sortida als apartaments: El client ha de comunicar amb antelació l'hora prevista d'arribada trucant als nostres telèfons de contacte o enviant un e-mail. El punt de trobada és la nostra oficina, per a excepcions si us plau contacta'ns directament.


Entrades a Girona:

a partir de les 13h del migdia fins a les 14 hores i de 16 fins a les 20 hores. Sota petició i amb antelació es podrà fer el check-in després de les 20 hores i fins a les 00 hores pagant un recàrrec de 25 euros. Més tard de les 00h es considerarà a tots els efectes com a no presentat.

Entrades a la Costa Brava:

a partir de les 16h del migdia fins a les 19 hores. Contacteu si us plau AMB ANTELACIÓ A LA DATA D'ENTRADA en cas de necessitar check in later PASSADES LES 19H I FINS LES 23H.2. Sortides de les 10h fins a les 11h del matí com màxim. El client haurà de comunicar a l'oficina l'hora de sortida prevista.

Es podrà consultar sota petició i amb antelació la possibilitat de Late check-out fins a les 18:30h amb un pagament extraordinari de 25 euros.3. Informació addicional de l'allotjament:

Per tal de garantir la seva comoditat i el manteniment de les instal.lacions la reserva d'aquest apartament comporta el pagament d'una fiança. Aquesta fiança serà retornada a la sortida del client, un cop l'apartament sigui revisat i comprovat el seu estat.
Suplement per neteja i bugaderia: L'apartament s'entrega amb roba de llit i tovalloles i la seva neteja va a càrrec de l'empresa. Per aquest motiu li afegim un suplement per neteja i bugaderia al preu de la reserva de l'apartament.
La pèrdua de les claus comporta un recàrrec de 60 Euros.


4. Reserves: No s’acceptaran com a vàlides i l'empresa no es responsabilitza de les reserves online que es facin el mateix dia d’entrada més tard de les 18:00h.

5. Pagament i garantia amb targeta de crèdit:

En el moment de fer la reserva, ens haurà de facilitar sempre una targeta de crèdit com a garantia, que es podrà utilitzar per al pagament de reserva, i com a garantia si un client no es presenta o a la sortida de l'apartament es troben a faltar tovalloles, l'assecador de cabell o altres objectes, o bé en el cas de desperfectes.

L'empresa carregarà el 30% de l'import de la reserva a la targeta de crèdit en el moment de fer la reserva, el restant 70% es cobrarà al check-in el dia de l'entrada a l'apartament.

6. Condicions de Cancel·lació:

Reserves per Girona:

Pot anul·lar la seva reserva totalment lliure de pagament si ho comunica més de 30 dies d'antelació en relació a la data d'entrada a l'apartament.

Si anul·la amb 30 dies d'antelació i més de 10 dies d'antelació es carregarà a la targeta de crèdit el 30% de l'import total de la reserva.

Si anul·la amb 10 dies o menys, o no es presenta fins a les 23:30h el dia de l'entrada es carregarà a la targeta de crèdit el 100% de l'import total de la reserva. El no presentar-se al check in (no show) comporta també el càrrec de 100% de l'import.

Reserves per la Costa Brava:
Pot anul·lar la seva reserva totalment lliure de pagament si ho comunica amb més de 60 dies d'antelació en relació a la data d'entrada a l'apartament. En el cas que s’hagi cobrat el 30% es retornara a la mateixa tarjeta de credit.

Si el client anul·la amb menys 60 dies i més de 14 dies perdrà el 30% que havia pagat abans, si anul·la amb menys de 14 dies haurà de pagar el 100% de l'import total de la reserva. Li recordem que pot contractar amb nosaltres assegurança de viatge i de cancel·lació de reserva.

Nota: Per motius excepcionals, l’empresa es reserva el dret de canviar d’apartament, pel mateix preu i característiques iguals o superiors.
També, volem aprofitar aquesta ocasió per recordar-li que si desitja contractar alguna de les nostres excursions, transport, o visites guiades li recomanem fer-ho amb antelació.

He llegit les condicions de privacitat (Política de Privacitat)