Gestoria Immobiliària a Platja d'Aro - Girona Gestoria Immobiliària a Platja d'Aro - Girona

Reserva online allotjaments a Girona

CONDICIONS DE RESERVA

1. Procés d'entrada i sortida als apartaments: El client ha de comunicar amb antelació l'hora prevista d'arribada trucant als nostres telèfons de contacte o enviant un e-mail. El punt de trobada és la nostra oficina, per a excepcions si us plau contacta'ns directament.


Entrades a Girona:

a partir de les 13h del migdia fins a les 14 hores i de 16 fins a les 20 hores. Sota petició i amb antelació es podrà fer el check-in després de les 20 hores i fins a les 00 hores pagant un recàrrec de 25 euros. Més tard de les 00h es considerarà a tots els efectes com a no presentat.

Entrades a la Costa Brava:

a partir de les 16h del migdia fins a les 19 hores. Contacteu si us plau AMB ANTELACIÓ A LA DATA D'ENTRADA en cas de necessitar check in later PASSADES LES 19H I FINS LES 23H.2. Sortides de les 10h fins a les 11h del matí com màxim. El client haurà de comunicar a l'oficina l'hora de sortida prevista.

Es podrà consultar sota petició i amb antelació la possibilitat de Late check-out fins a les 18:30h amb un pagament extraordinari de 25 euros.3. Informació addicional de l'allotjament:

Per tal de garantir la seva comoditat i el manteniment de les instal.lacions la reserva d'aquest apartament comporta el pagament d'una fiança. Aquesta fiança serà retornada a la sortida del client, un cop l'apartament sigui revisat i comprovat el seu estat.
Suplement per neteja i bugaderia: L'apartament s'entrega amb roba de llit i tovalloles i la seva neteja va a càrrec de l'empresa. Per aquest motiu li afegim un suplement per neteja i bugaderia al preu de la reserva de l'apartament.
La pèrdua de les claus comporta un recàrrec de 60 Euros.


4. Reserves: No s’acceptaran com a vàlides i l'empresa no es responsabilitza de les reserves online que es facin el mateix dia d’entrada més tard de les 18:00h.

5. Pagament i garantia amb targeta de crèdit:

En el moment de fer la reserva, ens haurà de facilitar sempre una targeta de crèdit com a garantia, que es podrà utilitzar per al pagament de reserva, i com a garantia si un client no es presenta o a la sortida de l'apartament es troben a faltar tovalloles, l'assecador de cabell o altres objectes, o bé en el cas de desperfectes.

L'empresa carregarà el 30% de l'import de la reserva a la targeta de crèdit en el moment de fer la reserva, el restant 70% es cobrarà al check-in el dia de l'entrada a l'apartament.

6. Condicions de Cancel·lació:

Reserves per Girona:

Pot anul·lar la seva reserva totalment lliure de pagament si ho comunica més de 30 dies d'antelació en relació a la data d'entrada a l'apartament.

Si anul·la amb 30 dies d'antelació i més de 10 dies d'antelació es carregarà a la targeta de crèdit el 30% de l'import total de la reserva.

Si anul·la amb 10 dies o menys, o no es presenta fins a les 23:30h el dia de l'entrada es carregarà a la targeta de crèdit el 100% de l'import total de la reserva. El no presentar-se al check in (no show) comporta també el càrrec de 100% de l'import.

Reserves per la Costa Brava:
Pot anul·lar la seva reserva totalment lliure de pagament si ho comunica amb més de 60 dies d'antelació en relació a la data d'entrada a l'apartament. En el cas que s’hagi cobrat el 30% es retornara a la mateixa tarjeta de credit.

Si el client anul·la amb menys 60 dies i més de 14 dies perdrà el 30% que havia pagat abans, si anul·la amb menys de 14 dies haurà de pagar el 100% de l'import total de la reserva. Li recordem que pot contractar amb nosaltres assegurança de viatge i de cancel·lació de reserva.

Nota: Per motius excepcionals, l’empresa es reserva el dret de canviar d’apartament, pel mateix preu i característiques iguals o superiors.
També, volem aprofitar aquesta ocasió per recordar-li que si desitja contractar alguna de les nostres excursions, transport, o visites guiades li recomanem fer-ho amb antelació.

He llegit les condicions de privacitat (Política de Privacitat)

Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús Més informació | X Tancar