Un apartament turístic et fa lliure: Tens gran llibertat d'horaris i plena autonomia per cuinar els teus dinars o treballar si cal. Aquest fet és especialment important quan es viatja amb nens. ja que un allotjament proporciona la calidesa i intimitat d'una llar, fer la migdiada, alletar, cuinar els seus menús i biberons, canvis de bolquer, banys ... tot és més fàcil i espaiós, sense comptar els sorolls molestos que trobes en espais més massificats. Els apartaments Girorooms disposen a més de llits de viatge, trones, banyeres pels teus fills per un preu molt raonable.

Tenim una horaris, això si, d'entrada i de sortida, també un horari per entrada i sortida tardía que podrás consultar directament al fer la reserva. Per entrades a Girona podras entrar sense cost extra de 13h a 14h i de 16h a 20h i si reserves un apartament a la platja, de 16h a 20h.

Si vens per un esdeveniment especial, com un casament, viatge en grup, viatge de negocis ... complir amb els teus horaris serà més fàcil, podràs planxar la roba sense molèsties i preparar-te sense presses. No cal dir a més que podràs aixecar-te quan vulguis i menjar o treballar al sofà si et ve de gust.

Share it in: