Cases turisme rural Girona - turisme rural Montseny - casa rural a les Gavarres

Descobreixi les cases rurals Girorooms! Tant si és un apassionat de la natura, com si practica esports de muntanya o viatja uns dies en família. El Gironès és una important destinació de turisme rural que li ofereix activitats d'oci de tot tipus. Vingui a descobrir poblets que el transportaran a altres temps, a degustar la gastronomia gironina i els productes típics de la regió. O gaudeixi del fantàstic entorn natural de les Gavarres i el Parc Natural del Montseny!

cases de turisme rural

Cases rurals a Girona: El fantàstic poblet de muntanya, Arbúcies, amaga riuets i indrets ideals per descobrir el bosc i deixar-se perdre enmig del no res! I si és dels que no poden allunyar-se gaire de la ciutat trobarà al bonic municipi de Sant Andreu Salou l'entorn ideal prop de la ciutat de Girona. Trobi i cuini els seus bolets, espàrrecs, castanyes... o perquè no unes torrades de pa de pagès amb tomàquet? L'escalfor de la llar de foc o la tranquilitat de munyanya a la piscina durant l'estiu. A pagès ara, tot es possible!

Turisme Rural Costa Brava: a la costa tenim allotjaments rurals a Santa Cristina d'Aro, una fantàstica masia restaurada d'inicis del segle XVII al cor de les Gavarres que posa al seu abast les millors platges i paisatge costaner de la província.

La millor opció per un cap de setmana de natura i descoberta!